Den 2. november arrangerte Justitius sin første fagdag.

 

Dagen startet med Jørn Øyrehagens Sunde sitt foredrag om Høyesterett – «Høyesterett som politisk organ – Høyesterett sin rolle i demokratiutviklingen i en periode med rettslig og politisk internasjonalisering». Sunde leverte et entusiastisk og engasjerende foredrag som de tilhørende så ut til å sette pris på.Etter lunsj fulgte Monica Haugedal og Åse Johnsen Drabløs opp ved å sette fokus på hvordan juristrollen er i praksis. De rundt 50 tilhørende fikk et fint innblikk i den karrierevegen de er i ferd med å gå.
Tilbakemeldingen fra studentene var god, og dermed er også vi strålende fornøydVi håper på flere suksesser i fremtiden, og at enda flere jusstudenter møter opp

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/e/6/justitius.no/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-weston/inc/template-tags.php on line 681