I morgen sparker vi i gang det årlige (for hele andre år på rad) jusscruiset arrangeres nå for alle studenter ved rettsvitenskap på UiA!

 

En kulinarisk opplevelse at sea med god mat, mye drikke, godt selskap og enda mer drikke; kort og godt noe du ikke vil gå glipp av!
Cruiset blir avviklet tirsdag 25. September og vi benytter oss av Color Line som fremkomstmiddel til vakre Hirtshals sitt sjarmerende ka
iområde. Båten laster loss 16.30 og tar til kai i Danmark 19.30. Etter en ørliten sightseeing i Hirtshals tar
vi båten tilbake 20.30 og når vi ankommer Kristiansand i elleve/tolv draget står vinkveld på Charlies til disposisjon for de som ønsker det.

Ang billetter og bestilling: Ønsker du kun overfarten koster denne 99,- og bestilles online på colorline.no. Ønsker du å toppe opplevelsen med buffet med mat og alkoholholdig drikke(ANBEFALES) må man gå sammen 4-6 stykker og bestille overfart og buffet samlet, dette for å komme på samme bord. Vi har snakket
med Color Line og hvis de fleste får bestilt innen kort tid kan vi en uke før turen kan vi avtale med de at de får satt alle bordene som er bestilt i samme seksjon/nær hverandre. Buffet koster 259,- så samlet pris blir da 359,- for overfart og mat/drikke.

Vi håper så mange som mulig vil være med på denne maritime opplevelsen, ingenting knytter vennskapsbånd som å krysse landegrenser sammen!

(Et lite forbehold om pris: per nå er prisene slik som oppnevnt fordi det foreløpig ikke er fullt på båten. Det er derfor lurt å bestille relativt raskt. Bookingnummeret deres sendes på en facebook mail til Astrid Viktoria Amalie Holter, vi trenger dette når vi skal ringe for å sette sammen bordene).

SKIP O’ HOI!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/e/6/justitius.no/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-weston/inc/template-tags.php on line 681