Justitius har inngått avtale med Fresh Fitness og Geheb Conditori AS. Gå inn på artikkelen og les mer om medlemsfordelene.

Som medlem i Justitius er innmeldingsavgiften gratis hos treningskjeden Fresh Fitness. Fresh Fitness holder til to steder i Kristiansand, på Lund i Industrigaten 6 like ved Sparebanken Sør Arena og i sentrum i Henrik Wergelandsgate 27. Ved inngåelse av treningsabonnement viser du studentbevis sammen med Justitiusklistremerke og innmeldingsavgiften er da gratis. Medlemsfordelen kan benyttes f.o.m 10/11-2014.

Videre er bakeriet Geheb en ny samarbeidspartner. Geheb vil sponse Justitius i fremtiden ved ulike arrangementer og som medlem av Justitius får du 10% rabatt på alle varer hos Geheb ved fremvisning av studentkort med Justitiusklistremerke. Geheb finner du blant annet i Markens Gate, på Sørlandssenteret og på Amfi senteret i Vågsbygd.  

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/e/6/justitius.no/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-weston/inc/template-tags.php on line 681