Fredag 14. november har Justitius gleden av å invitere til fagdag for studentene på rettsvitenskap ved UiA.

Fagdagen vil finne sted i rom B1 001, fra kl. 10.15 til 14.45. 

 

Dagen tar sikte på et faglig innhold, hvor det også vil bli snakket om arbeidsmulighetene etter studietiden. I tillegg vil det også bli fortalt om hvilke faglige og personlige utfordringer man møter som jurist i de ulike yrkene. Personene som kommer er både dyktige og erfarne innen sitt felt, og har gode tips å dele med oss som studenter.

Videre har vi vært så heldige å bli sponset med lunsj fra Geheb på fagdagen. Dette finner sted mellom kl. 12.00 og 13.00. Sjekk ut Justitius sin hjemmeside for nærmere informasjon om samarbeidsavtalen med Geheb.

Programmet for dagen ser slik ut:

Kl. 10.15-11.00 – Christian Egeli | Deloitte

Christian jobber i Deloitte Advokatfirma som er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer. Deloitte er spesialisert på transaksjoner, skatt og avgift samt forretningsjus. De ble også kåret til Norges beste skatteadvokater av ITR i 2013. Christian vil snakke litt om arbeidsmuligheter i Deloitte, og litt om overgangen fra studier til å være nyutdannet og advokatfullmektig.

Kl. 11.15-12.00 – Jens Richard Andersen | Kjær Advokatfirma

Jens er advokat og partner i Kjær Advokatfirma. Han besitter bred erfaring innen forretningsjus, med hovedvekt på norsk og internasjonal handels- og kontraktsrett, selskapsrett, transport og forsikring. Videre har Jens også møterett for Høyesterett og har i tillegg bistått en rekke klienter i tvister for norske og utenlandske voldgiftsdomstoler. Ryktene har seg at han også skal ta med en advokatfullmektig som kan dele nyttig erfaring og tips med oss!

Kl. 12.00-13.00 Lunsj i kantina.

Kl. 13.00-13.45 – Ingulf Nordahl | Dommerfullmektig i Kristiansand tingrett.

Ingulf er til vanlig dommerfullmektig i Kristiansand tingrett, men er frem til 1. desember konstituert tingrettsdommer i Sør-Gudbrandsdal tingrett. Ingulf vil fortelle litt om sine synspunkter og erfaringer vedrørende overgangen fra studier til arbeidslivet, samt hvilke faglige og personlige utfordringer man som jurist møter som en dommerfullmektig.

Kl. 14.00-14.45 – Nils A. Grønås | Wigemyr & Co

Nils var tidligere politijurist og leder for påtaleenheten i Agder politidistrikt. Nå er han ansatt i Wigemyr, hvor han har sitt spesialområde innen strafferett. Nils er svært aktuell som forsvarer til den narkotikasiktede sørlendingen i Ecuador. Han vil fortelle litt om sin jobb og hvilke utfordringer det innebærer.

Justitius håper så mange som mulig stiller på fagdagen. Vel møtt!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/e/6/justitius.no/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-weston/inc/template-tags.php on line 681