Onsdag 10/09-14 ble fire nye studenter valgt inn i styret i Justitius. Gatejuristen og et rekordstort oppmøte var med på å sette preg på ettermiddagen.

I et fullsatt auditorium ble semesterets allmøte avholdt. Gatejuristen åpnet med en presentasjon av dere og deres arbeid. Studentene på rettsvitenskap er gitt muligheten til å søke som frivillig hos Gatejuristen og delta i deres flotte arbeid med gratis rettshjelp til de i samfunnet som kanskje trenger det mest. Søknadsskjema og videre informasjon finnes i artikkelen Gatejuristen her på hjemmesiden. 

Valg av nye styremedlemmer skulle også gjennomføres under allmøtet. Flere stilte til valg og det var kamp om stemmene. Til slutt ble vervene satt og Trine Dahl ble ny arrangementsansvarlig, Kristoffer Gjesdahl ble ny økonomiansvarlig, Benjamin Hamnes ny næringslivsansvarlig og Susanne Hodne ble ny sponsoransvarlig. Gratulerer og velkommen til dere, vi gleder oss til samarbeidet!

En stor takk må rettes til de avtroppende medlemmene som alle har gjort en fremragende jobb i sine respektive verv. Matias Trygsland, Camilla Harstad, Martin Wiggen og Amalie Arvesen.

Under kan dere se alle bildene fra allmøtet.

{AG}allmote2014{/AG}

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/e/6/justitius.no/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-weston/inc/template-tags.php on line 681