Nyutdannet og gira på en kickstart på karrieren?

Vi i Trainee Trøndelag er ute etter deg som vil være med på å skape fremtidens løsninger. Skal vi få til dette, trenger vi deg som tør tenke nytt, er lærevillig og sulten på spennende oppgaver.

Trainee Trøndelag rekrutterer hvert år rundt 40 traineer til stillinger i flere ulike bransjer og næringer. Gjennom vårt nettverk har vi muligheter for å finne bedrifter som er ute etter nettopp din samfunnsvitenskapelige eller juridiske kompetanse, samtidig som vi hjelper bedriftene med å forstå hvorfor nettopp denne kompetansen er verdifull. Kanskje er du til og med drømmekandidaten?

Trainee Trøndelag er en traineeordning som dekker et stort geografisk område; fra Namdalen i Nord til Røros og Nord-Østerdalen i sør. Vi har arbeidsmuligheter i innlandet og langs hele trøndelagskysten. Vi er med på å skape karrieremuligheter og et felles nettverk for nyutdannede i hele regionen.

Bli trainee – og få din første relevante arbeidserfaring!

Som trainee får du:

  • Muligheten til å jobbe i én eller to bedrifter i inntil to år
  • Et faglig og sosialt nettverk med de andre traineene i ordningen
  • En mentor fra Trainee Trøndelag
  • Hjelp og støtte til å bli kjent med mulighetene i lokalmiljøet ditt
  • Konkurransedyktig lønn etter ordinære arbeidsbetingelser

Hvem kan søke?

Vi søker deg som til våren 2023 kommer til å fullføre utdanning på minimum bachelornivå, og har maksimum to års arbeidserfaring.

Straks fristen har gått ut, starter vi matchmaking med våre arbeidsgivere, som får muligheten til å kalle inn aktuelle kandidater til intervju! Søknadsfristen er 1. februar 2023, med oppstart etter sommeren 2023. Vi vurderer kandidater fortløpende. Søk allerede i dag!

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på traineetrondelag.no/om-oss

Søk her: traineetrondelag.no/bli-trainee

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/e/6/justitius.no/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-weston/inc/template-tags.php on line 681