Gjennom høsten har et eget utvalg og flere av linjeforeningene på Universitetet i Agder samarbeidet sammen for å få i stand Karrieredagen 2017. Karrieredagen fant sted 26.oktober, og hadde i år over 30 bedrifter tatt turen til Plenen for å vise seg frem for studentene.

 

 

Mange møtte opp til årets åpningsseremoni

 

 

Dagen startet kl. 09.30 i B1 018, hvor det var goodiebags til alle i publikum og stand up show med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. Rektor Frank Reichert holdt en kort tale, hvor han oppfordret studentene til å benytte seg av anledningen for å vise seg frem for de oppmøtte bedriftene, samt stille spørsmål om hvordan de ulike arbeidsplassene fungerer.

                          
Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik                                        Rektor ved Universitetet i Agder, Frank Reichert

Av de forskjellige bedriftene som hadde møtt opp var det særlig advokatfirmaene som var av interesse. Advokatfirma Tofte AD, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS og Sørlandsadvokatene DA stod på stand og svarte på spørsmål fra jusstudentene.

 

 

 

Advokatfirma Simonsen Vogt Wiig AS

 

 ¨

 

 

Sørlandsadvokatene DA

 

 

 

Advokatfirma Tofte DA

Det var særlig spørsmål om traineestillinger og internship som gikk igjen, men også hva firmaene så etter i en jobbsøknad og generelle tips de hadde å gi.

 

 

 

Studentene fikk god tid til å stille spørsmål til de ulike bedriftene.

 

Etter mingling med bedriftene var det foredraget “Uten baller” med Gro Hammerseng-Edin og Anja Hammerseng-Edin. Foredraget tok for seg hva som er med på å påvirke motivasjonen, hvor mye et enkelt valg kan forme fremtiden og hvor viktig selvbildet er i denne prosessen.

 

 

 

 

 

 

 

Gro Hammerseng-Edin 

  

 

 

 

Anja Hammerseng-Edin

Justitius ønsker å takke for samarbeidet, og vi ser frem til neste Karrieredag!

 

 

 

 

Systematicus, Politicus, Rhetorica, Emporium, Justitius og Karrieredagsutvalget.