Nå er det ENDELIG snart duket for den årlige prosedyrekonkurransen! Her får dere mulighet til å leve ut drømmen om å stå i retten, og kanskje vise dere for deres fremtidige arbeidsgiver? Med andre ord, dette kan dere ikke gå glipp av!

Her kommer litt info:

Påmelding til prosedyrekonkurransen skjer så fort som mulig på mail til na@justitius.no, siste frist er torsdag 31. mars. Lagene kan bestå av inntil 4 personer, hvor kun 2 av disse kan prosedere. Presiserer at dette er kun en maksgrense, det er ingenting i veien for å være færre på lagene! Ikke fortvil hvis du ikke har et lag, meld deg på uansett, så ordner vi en god løsning!

6. mai holdes det innledende runder på UiA. Faktum baseres på familie- og arverett, så her kan alle kull delta!

Finalerunden holdes 16. mai, i selveste tingretten. Faktum i finalen baseres på kontraktsrett. Lagene som går til finalen vil få hver sin mentor fra Advokatfirma Tofte, som vil være disponibel i 4 timer.

Det skal selvfølgelig også komme noen goder ut av deltakelsen! Vi kan med glede informere om at Advokatfirma Tofte inviterer alle påmeldte til sosial sammenkomst i deres lokaler i etterkant av finalen.

Husk at dette er svært lavterskel, ingen forventer verken Elden eller Holden (selv om det hadde vært sykt kult om noen trøkker til!), vi er tross alt fortsatt bare studenter. Dette skal kun være gøy, og en glimrende mulighet til å lære!

Er du fortsatt i tvil? Meld deg på, heller enn å angre senere!

Sørg for å melde deg/dere på til na@justitius.no, innen torsdag 31. mars! Eventuelle spørsmål kan også rettes dit.

Vi gleder oss til å se dere, dette blir bra!